Star Trading

Star Trading - Flamme LED-Blockljus med timer 12 cm Vit

89 kr 77 kr-13%
Kontrollera pris

Köp nu

Flamme vaxljus har en naturtrogen LED-låga som lyser upp med varmvitt sken. Ljuset har inbyggd timer som repeterande lyser i sex timmar och sedan är avstängd i 18 timmar. Ljuset är lika fint ensam som i grupp. Finns i olika storlekar. Höjd inklusive låga är 12 cm.


Beställ Star Trading - Flamme LED-Blockljus med timer 12 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Star Trading - Flamme LED-Blockljus med timer 12 cm Vit inom kategorin LED ljus.

Läs mer...
Kategori: LED ljus
Artikelnummer: 118287
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Saltkvarnar

Saltkvarnar från Bitz

Se alla produkter
Induktionsspisar

Induktionsspisar från La germania

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Braun

Braun kan syfta på Braun (efternamn) – ett efternamn samt personer med namnet Braun (adlig ätt) – en utslocknad svensk adelsätt von Braun – en adelsätt vars ursprung finns i Skottland Braun (företag) – tillverkare av olika elektriska apparater (Braun GmbH, Kronberg, Tyskland) B. Braun (företag) – tillverkare av medicintekniska produkter och läkemedel (B. Braun AG, Melsungen, Tyskland)

Body

Body kan syfta på: Body (klädesplagg) – damtopp eller en typ av damunderkläder för överkroppen Body (tidskrift) – svensk bodybuildingtidning Electronic body music – musikgenre

Trimmer

Trimmer är ett lånord från engelskan och avser ett klippningsverktyg (klippningsapparat/trimsax). De flesta är elektriska, men det finns även mekaniska. Ordet trimmer har belägg i svenskan från 1909, då som fackterm för en maskin som hyvlar kanter inom exempelvis träindustrin. I betydelsen redskap eller apparat för klippning har ordet varit belagt från 1964.

Atlas

Atlas var i grekisk mytologi en av titanerna, föregångarna till de grekiska gudarna. Jätten Atlas ledde titanernas kamp mot de nya gudarna på Olympen. Efter nederlaget bestraffades han med uppgiften att bära himlen på sina axlar. Hjälten Perseus förvandlade Atlas till sten genom att visa gorgonen Medusas avhuggna huvud för honom, därför att Atlas hade vägrat honom ett gästvänligt mottagande. Det var så Atlasbergen skapades. Gestalten Atlas brukar betraktas som en poetisk omskrivning för principen att bergen bär himlen. Traditionellt har Atlasbergen i nordvästra Afrika sagts vara den plats där Atlas bär upp himlavalvet.