Vio Ljusfabrik - Julljus Grenljus 3-armad Vit


Jämför produkt Vio Ljusfabrik - Julljus Grenljus 3-armad Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vio Ljusfabrik - Julljus Grenljus 3-armad Vit i kategorin Ljus special här hos oss.

Produktinformation

Handstöpt grenljus med tre armar, tillverkad av 60% paraffin och 40% stearin som brinner med stor klar låga utan att rinna eller sota. Tillverkning sker i svenska Vedum enligt gamla hantverkstraditioner och av de bästa råvarorna.

Se gärna också

Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Silver

Snurrat platt ljus från Vio Ljusfabrik som livar upp vilken ljusstake som helst. Ett mycket omtyckt ljus som brinner fint och står lika fint för sig själv men som gärna kan kombineras med fler färger. Skapar en varierad och läcker atmosfär. Ljusen tillverkas i Vedum där Vio Ljusfabrik har tillverkat sina ljus sedan 1962 enligt gamla hantverkstraditioner med de bästa råvarorna. Ljuset får sin unika design genom skruvning och tillverkas därför av 100% paraffin vilket är mjukare än stearin. Paraffinet som används är en renad och återanvänd restprodukt från raffineringen av petroleum. Säljes i 2-pack och har en brinntid på cirka 9 timmar. Finns alla olika färger så att du själv kan välja dina favoriter.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.

Ljus

Ljus syftar dels på en sinnesupplevelse och dels på den elektromagnetiska strålning som kan ge upphov till sådana upplevelser. Ljus i fysisk bemärkelse kan mätas och kvantifieras på olika sätt, men det finns inget direkt samband mellan dessa mätvärden och vår upplevelse av ljus i en specifik situation.