Vio Ljusfabrik - Ljus Snurrade Lack 29 cm 2-pack Antikvit

-20%

Beställ Vio Ljusfabrik - Ljus Snurrade Lack 29 cm 2-pack Antikvit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vio Ljusfabrik - Ljus Snurrade Lack 29 cm 2-pack Antikvit inom kategorin Ljus special.

Produktinformation

Vackra skruvformade kronljus från Vio Ljusfabrik med en läckert lackad finish.2-pack dekorativt skruvade kronljus från Vio Ljusfabrik. Ljusen har en vackert lackad yta och är tillverkade i 100 % paraffin för att få sin unika skruvade form.Ljusen har en höjd på 29 cm och en brinntid på 9 timmar.Vio Ljus Snurrade 29 cm 2-pack finns i fler färger, både i matt och lackat utförande. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - Tapers Julgransljus 21 cm 8-pack Röd

Ljus i 8-pack från Brost Copenhagen, hopknutna med ett juteband. Under mörka kvällar kan du med dessa vackra ljus skapa en varm och lugn atmosfär i ditt hem. Ljusen är handdoppade enligt gamla metoder vilket innebär att de har doppats 35–40 gånger i färgat vax.

Broste Copenhagens ljus är tillverkade av de finaste råvarorna vilket gör att de behåller formen och droppar minimalt när de är tända. Med dessa avlånga, smala ljus kan du förvandla vilken ljusstake som helst till en ståtlig och glödande ljuspunkt. Finns i fler färger som kan kombineras för ett varierat uttryck.

Brinntid cirka 2.5 timmar.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Ljus

Ljus syftar dels på en sinnesupplevelse och dels på den elektromagnetiska strålning som kan ge upphov till sådana upplevelser. Ljus i fysisk bemärkelse kan mätas och kvantifieras på olika sätt, men det finns inget direkt samband mellan dessa mätvärden och vår upplevelse av ljus i en specifik situation.

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe

1329

1329 (MCCCXXIX) var ett normalår som började en söndag i den Julianska kalendern.