Vio Ljusfabrik - Ljus Snurrade Lack 29 cm 2-pack Vårgrön

-20%

Beställ Vio Ljusfabrik - Ljus Snurrade Lack 29 cm 2-pack Vårgrön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vio Ljusfabrik - Ljus Snurrade Lack 29 cm 2-pack Vårgrön inom kategorin Ljus special.

Produktinformation

Vackra skruvformade kronljus från Vio Ljusfabrik med en läckert lackad finish.2-pack dekorativt skruvade kronljus från Vio Ljusfabrik. Ljusen har en vackert lackad yta och är tillverkade i 100 % paraffin för att få sin unika skruvade form.Ljusen har en höjd på 29 cm och en brinntid på 9 timmar.Vio Ljus Snurrade 29 cm 2-pack finns i fler färger, både i matt och lackat utförande. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - Lucille Adventsljus 18 cm Mörkgrå

Lys upp ditt hem med lucille adventsljus från Broste Copenhagen. En unik och tidlös design som blir en underbar detalj till inredningen och mörka adventskvällar. Med ett ljus att tända för varje vecka, blir nedräkningen till julafton en stund att samlas kring. Detta läckra, moderna adventsljus är tillverkat av paraffin och en fin gåva till dig själv eller till någon du håller kär.

Broste Copenhagens ljus är tillverkade av de finaste råvarorna vilket gör att de behåller formen och droppar minimalt när de är tända. Adventsljuset Lucille finns i fler färger att välja mellan.

Brinntid cirka 15 timmar.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Ljus

Ljus syftar dels på en sinnesupplevelse och dels på den elektromagnetiska strålning som kan ge upphov till sådana upplevelser. Ljus i fysisk bemärkelse kan mätas och kvantifieras på olika sätt, men det finns inget direkt samband mellan dessa mätvärden och vår upplevelse av ljus i en specifik situation.

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe

1329

1329 (MCCCXXIX) var ett normalår som började en söndag i den Julianska kalendern.