Vio Ljusfabrik - Platta Lack Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Dimblå

-20%

Jämför produkt Vio Ljusfabrik - Platta Lack Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Dimblå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vio Ljusfabrik - Platta Lack Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Dimblå i kategorin Ljus special här hos oss.

Produktinformation

Skruvat platt ljus från Vio Ljusfabrik nu med härligt lackad finish som framhäver de läckra färgerna ytterligare. Den stora trenden med skruvade ljus fortsätter även i år.

Vio Ljusfabrik har tagit fram platta skruvade ljus med en härlig glansig finish, tillverkade av 100% paraffin, eftersom stearin är för hårt för skruva. Ljusen är tillverkade i svenska Vedum enligt hantverkstraditioner och av bästa råvarorna, kommer i 2-pack och har en brinntid ca 9 timmar. .

Se gärna också

Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Silver

Snurrat platt ljus från Vio Ljusfabrik som livar upp vilken ljusstake som helst. Ett mycket omtyckt ljus som brinner fint och står lika fint för sig själv men som gärna kan kombineras med fler färger. Skapar en varierad och läcker atmosfär. Ljusen tillverkas i Vedum där Vio Ljusfabrik har tillverkat sina ljus sedan 1962 enligt gamla hantverkstraditioner med de bästa råvarorna. Ljuset får sin unika design genom skruvning och tillverkas därför av 100% paraffin vilket är mjukare än stearin. Paraffinet som används är en renad och återanvänd restprodukt från raffineringen av petroleum. Säljes i 2-pack och har en brinntid på cirka 9 timmar. Finns alla olika färger så att du själv kan välja dina favoriter.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe

Ljus

Ljus syftar dels på en sinnesupplevelse och dels på den elektromagnetiska strålning som kan ge upphov till sådana upplevelser. Ljus i fysisk bemärkelse kan mätas och kvantifieras på olika sätt, men det finns inget direkt samband mellan dessa mätvärden och vår upplevelse av ljus i en specifik situation.

1329

1329 (MCCCXXIX) var ett normalår som började en söndag i den Julianska kalendern.