Vio Ljusfabrik - Platta Lack Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Is

-20%

Jämför produkt Vio Ljusfabrik - Platta Lack Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Is online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vio Ljusfabrik - Platta Lack Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Is i kategorin Ljus special här hos oss.

Produktinformation

Skruvat platt ljus från Vio Ljusfabrik nu med härligt lackad finish som framhäver de läckra färgerna ytterligare. Den stora trenden med skruvade ljus fortsätter även i år.

Vio Ljusfabrik har tagit fram platta skruvade ljus med en härlig glansig finish, tillverkade av 100% paraffin, eftersom stearin är för hårt för skruva. Ljusen är tillverkade i svenska Vedum enligt hantverkstraditioner och av bästa råvarorna, kommer i 2-pack och har en brinntid ca 9 timmar. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - Lucille Adventsljus 18 cm Grön

Lys upp ditt hem med lucille adventsljus från Broste Copenhagen. En unik och tidlös design som blir en underbar detalj till inredningen och mörka adventskvällar. Med ett ljus att tända för varje vecka, blir nedräkningen till julafton en stund att samlas kring. Detta läckra, moderna adventsljus är tillverkat av paraffin och en fin gåva till dig själv eller till någon du håller kär.

Broste Copenhagens ljus är tillverkade av de finaste råvarorna vilket gör att de behåller formen och droppar minimalt när de är tända. Adventsljuset Lucille finns i fler färger att välja mellan.

Brinntid cirka 15 timmar.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe

Ljus

Ljus syftar dels på en sinnesupplevelse och dels på den elektromagnetiska strålning som kan ge upphov till sådana upplevelser. Ljus i fysisk bemärkelse kan mätas och kvantifieras på olika sätt, men det finns inget direkt samband mellan dessa mätvärden och vår upplevelse av ljus i en specifik situation.

1329

1329 (MCCCXXIX) var ett normalår som började en söndag i den Julianska kalendern.

Assistent

Assistent kan syfta på. Ankarsrum Assistent – ett varumärke för hushållsmaskiner från Ankarsrum Electrolux Assistent – ett varumärke för hushållsmaskiner från Electrolux Webbassistent – en automatiserad, interaktiv fråga-svar-funktion på en webbplats