Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Mossgrön


Jämför produkt Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Mossgrön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Mossgrön i kategorin Ljus special här hos oss.

Produktinformation

Snurrat platt ljus från Vio Ljusfabrik som livar upp vilken ljusstake som helst. Ett mycket omtyckt ljus som brinner fint och står lika fint för sig själv men som gärna kan kombineras med fler färger.

Skapar en varierad och läcker atmosfär. Ljusen tillverkas i Vedum där Vio Ljusfabrik har tillverkat sina ljus sedan 1962 enligt gamla hantverkstraditioner med de bästa råvarorna.

Ljuset får sin unika design genom skruvning och tillverkas därför av 100% paraffin vilket är mjukare än stearin. Paraffinet som används är en renad och återanvänd restprodukt från raffineringen av petroleum.

Säljes i 2-pack och har en brinntid på cirka 9 timmar. Finns alla olika färger så att du själv kan välja dina favoriter. .

Se gärna också

Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Silver

Snurrat platt ljus från Vio Ljusfabrik som livar upp vilken ljusstake som helst. Ett mycket omtyckt ljus som brinner fint och står lika fint för sig själv men som gärna kan kombineras med fler färger. Skapar en varierad och läcker atmosfär. Ljusen tillverkas i Vedum där Vio Ljusfabrik har tillverkat sina ljus sedan 1962 enligt gamla hantverkstraditioner med de bästa råvarorna. Ljuset får sin unika design genom skruvning och tillverkas därför av 100% paraffin vilket är mjukare än stearin. Paraffinet som används är en renad och återanvänd restprodukt från raffineringen av petroleum. Säljes i 2-pack och har en brinntid på cirka 9 timmar. Finns alla olika färger så att du själv kan välja dina favoriter.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Ljus

Ljus syftar dels på en sinnesupplevelse och dels på den elektromagnetiska strålning som kan ge upphov till sådana upplevelser. Ljus i fysisk bemärkelse kan mätas och kvantifieras på olika sätt, men det finns inget direkt samband mellan dessa mätvärden och vår upplevelse av ljus i en specifik situation.

1329

1329 (MCCCXXIX) var ett normalår som började en söndag i den Julianska kalendern.