Kosta Boda - SÅLD Ljuslykta av Göran Wärff

Jämför produkt Kosta Boda - SÅLD Ljuslykta av Göran Wärff online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - SÅLD Ljuslykta av Göran Wärff i kategorin Ljuslyktor och värmeljushållare här hos oss.

Produktinformation

Ljuslykta formgiven av Göran Wärff för Kosta Boda.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Magnor - Skyline Lux Lykta 20x20 cm Klar -25%

Från norska Magnor kommer denna vackra och eleganta ljuslyka, Skyline Lux, från den populära Skyline-serien. Lyktan går även att använda som vas för ett lågt blomsterarrangemang.Skyline Lux är handgjord och munblåst av erfarna glasblåsare och formgivaren är den välkände inrednings- och möbeldesignern Halvor Bakke.

Halvor har hämtat sin inspiration från sina resor runt om i världen. Skyline blev ett naturligt namn efter en resa till Shanghai där han satt på 43:e våningen, tittade ut över staden och fascinerades av alla ljus. Han gav Skyline ett stramt, rent och maskulint uttryck som en illusion av stadens rena linjer. Den exklusiva handpolerade ytan skapar en sofistikerad och lite dramatisk känsla.

I serien ingår även andra delar, fina att mixa och matcha för ett snyggt arrangemang.

Lyktan är 20 cm hög och 20 cm bred.
Handdiskas.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Frederik Bagger

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Arabia

Se alla produkter
Japanska knivar

Japanska knivar från Global

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Dutchdeluxes

Se alla produkter