Sidan innehåller annonslänkar

Cilio - Torre Lykta 79 cm Silver

Beställ Cilio - Torre Lykta 79 cm Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cilio - Torre Lykta 79 cm Silver inom kategorin Ljuslyktor.

Produktinformation

Den största modellen ut serien Torre från Cilio har en klassisk och stilren design tillverkad i polerat rostfritt stål som ger en elegant look. Lyktan är försedd med gummifötter som gör att den står stadigt och inte lämnar några märken på golvet.

Se gärna också

Orrefors - Carat Ljuslykta 7,9 cm Klar

Ljuslykta Carat från Orrefors är en exklusive lykta som passar in i alla hem. Blir en vacker inredningsdetalj i hemmet oavsett vart den står och även när den inte är tänd. Förgyll din vardag med lite ljus från denna lykta eller varför inte ge bort den som en gåva.
Finns i två olika storlekar, mixa gärna med andra delar ur serien Carat.

Med Orrefors serie Carat bryter Lena Bergström mot den traditionella glasslipningens ideal. Här har hon istället slipat fram ett samtida uttryck där kaos och ordning möts och förhöjer varandras vackraste sidor. Den breda serien omfattar allt från vaser, ljusstakar och ljuslyktor till skål, tallrik, assiett och vinglas. Vissa med detaljer i metall. Serien lanserades 2009.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Robert Welch

Se alla produkter
Smärtlindrare

Smärtlindrare från Beurer

Se alla produkter
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Blomberg

Se alla produkter
Espressomaskiner

Espressomaskiner från KitchenAid

Se alla produkter