Sidan innehåller annonslänkar

Cilio - Villa Lykta 38 cm Silver

Jämför produkt Cilio - Villa Lykta 38 cm Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cilio - Villa Lykta 38 cm Silver i kategorin Ljuslyktor här hos oss.

Produktinformation

Kan man få för många lyktor? Modellen Villa från Cilio har en klassisk och stilren design tillverkad i polerat rostfritt stål som ger en elegant look. Lyktan är försedd med gummifötter som gör att den står stadigt och inte lämnar några märken på golvet.

Ett rejält handtag gör det enkelt att flytta lyktan som du önskar. Villa kan användas ute så väl som inne och finns i flera storlekar för att skapa en vacker grupp med lyktor i exempelvis trädgården. .

Se gärna också

Rig-Tig - Hurricane Ljuslykta 12x16 cm Rosa -18%

Ljuslyktan HYGGE med en vit bas med en diameter på 12 cm och en total höjd på 16 cm från danska RIG-TIGs Hurricane-serie.

Ge ditt hem lite extra mysfaktor med denna vackra ljuslykta från RIG-TIG. Ljuslyktan är en del av RIG-TIGs Hurricane-kollektion och har passande nog döpts till HYGGE, det danska ordet som på ett ungefär kan översättas till just mysighet. HYGGE-ljuslyktan har designats av formgivarduon Christina Halskov och Hanne Dalsgaard med en vision om att kunna skapa en underbart mysig atmosfär vart man än befinner sig – något som vi verkligen tycker att de har lyckats med. Ta med dig mysigheten vart du än väljer att placera ljuslyktan, vare sig det är på balkongen, i köket eller i vardagsrummet och känn direkt hur atmosfären blir varmare och ja, mer HYGGE. Ljuslyktan har en höjd på 16 cm och extraglas går att köpas till.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Induktionsspisar

Induktionsspisar från Bosch

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från LSA INTERNATIONAL

Se alla produkter
Ugnsformset

Ugnsformset från Le Creuset

Se alla produkter
Espressomaskiner

Espressomaskiner från Melitta

Se alla produkter