Sidan innehåller annonslänkar

Cilio - Villa Lykta 50 cm Silver

Jämför produkt Cilio - Villa Lykta 50 cm Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cilio - Villa Lykta 50 cm Silver i kategorin Ljuslyktor här hos oss.

Produktinformation

Villa från Cilio är en ljuslykta som kommer bli en av årets favoriter. Tillverkad i rostfritt stål med en klassisk och stilren design som ger den en elegant look, med gummifötter undertill som gör att den står stadigt och inte lämnar några märken på golvet.

Se gärna också

Rig-Tig - Viva Hurricane Ljuslykta Ocean -25%

Ljuslyktan VIVA från danska RIG-TIGs Hurricane-serie i tonat glas med en höjd på 16,5 cm och en bas som mäter 10,5 cm i diameter.

Ljuslyktan VIVA i glas är ett perfekt tillägg till bordet på din uteplats och höjer mysfaktorn exponentiellt under varma sommarkvällar som gärna spenderas utomhus. VIVA har designats av den italienska designern Viviana Degrandi – därav namnet – för RIG-TIG med inspiration tagen från italiensk natur och glaskonst, och finns i modellerna Smoke, Amber och Ocean. Ljuslyktan gör sig lika bra inomhus som utomhus tack vare sin simpla men ändå iögonfallande design, och den tar enkelt strålkastarljuset i vilken miljö den än placeras. VIVA använder sig av ljus som drivs av 100% vegetabilisk olja, och dessa köpes separat. VIVA-ljuslyktan har en höjd på 16,5 cm med en bas som mäter 10,5 cm i diameter.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Kochblume

Se alla produkter
Tabletter

Tabletter från House Doctor

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Alessi

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Wilfa

Se alla produkter