Sidan innehåller annonslänkar

Cilio - Villa Lykta 60 cm Silver

Jämför produkt Cilio - Villa Lykta 60 cm Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cilio - Villa Lykta 60 cm Silver i kategorin Ljuslyktor här hos oss.

Produktinformation

Villa är en stilren och elegant lykta i polerat rostfritt stål från Tyska Cilio. Lyktan kan användas både inom- och utomhus och är försedd med gummifötter som gör att den står stadigt och inte lämnar några märken på golvet.

Se gärna också

Magnor - Skyline Lux Lykta 12x15 cm Kolgrå -25%

I serien Skyline ingår denna eleganta lykta Skyline Lux, från norska Magnor. Lyktan går även att använda som en liten vas för ett lågt blomsterarrangemang.Skyline Lux är handgjord och munblåst av erfarna glasblåsare och formgivaren är den välkände inrednings- och möbeldesignern Halvor Bakke.

Halvor har hämtat sin inspiration från sina resor runt om i världen. Skyline blev ett naturligt namn efter en resa till Shanghai där han satt på 43:e våningen, tittade ut över staden och fascinerades av alla ljus. Han gav Skyline ett stramt, rent och maskulint uttryck som en illusion av stadens rena linjer. Den exklusiva handpolerade ytan skapar en sofistikerad och lite dramatisk känsla.

Lyktan är 15 cm hög och 12 cm bred.
Handdiskas.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Fristående frysskåp

Fristående frysskåp från Lg

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Magimix

Se alla produkter
Inbyggnadsmikro

Inbyggnadsmikro från Smeg

Se alla produkter
Pepparkvarnar

Pepparkvarnar från AdHoc

Se alla produkter