Sidan innehåller annonslänkar

Cilio - Villa Lykta 70 cm Silver

Jämför produkt Cilio - Villa Lykta 70 cm Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cilio - Villa Lykta 70 cm Silver i kategorin Ljuslyktor här hos oss.

Produktinformation

Den största lyktan ur serien Villa från Cilio. Tillverkad i polerat rostfritt stål och i en klassisk och stilren design.

Lyktan är lätt att placera och finns i flera olika storlekar som man med fördel kan kombinera ihop. Villa kan användas utomhus i din trädgård eller på ett trädäck för att skapa en härlig stämning.

Se gärna också

Magnor - Savanna Lykta 10x14 cm Svart -25%

Savanna från norska Magnor är en underbar lykta med snäva, stilrena former. Tillverkad i vackert konstglas, designad av inredaren Halvor Bakke. Inspirationen har han hämtat från sina safariresor på savannen i Afrika, där han har upplevt exotiska djur på nära håll. Trots detta känns ändå formerna stilrena och nordiska. Här kombineras traditionellt gott norskt hantverk med ny inspiration från spännande resor runt om i världen.

Savanna är perfekt för dig som uppskattar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet, hantverk och bra design. Lyktan har ett härligt ljusspel men kan lika gärna användas som vas. Den är munblåst och handgjord i gnistrande klar kristall tillverkad av professionella glasblåsare i glaskojan på Magnor. Varje lykta är helt unik, ingen är den andra lik. Alla delar har designerns välkända signatur, som bevis på bästa kvalitet.

Denna lykta har en höjd på 14 cm och bredden är 10 cm. En större variant i samma serie finns också, mycket dekorativa att ställa tillsammans. En utmärkt och mycket uppskattad gåva.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Integrerade kyl-frysar

Integrerade kyl-frysar från Miele

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från RoboRock

Se alla produkter
Torktumlare

Torktumlare från Husqvarna

Se alla produkter
Elvispar

Elvispar från Wilfa

Se alla produkter