Sidan innehåller annonslänkar
Dorre

Dorre - Living Lykta Välkommen 72 cm

779 kr 585 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Hälsa gäster och vänner välkomna med denna fina lykta från Dorre. Placera ett blockljus i lyktan och låt lågan lysa upp texten "Välkommen" när mörkret faller utanför. Lyktan kompletteras av sin höjd på 72 cm och kommer ge ett inbjudande sken där den står. Tillverkad i metall och fönsterna i glas.


Jämför produkt Dorre - Living Lykta Välkommen 72 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dorre - Living Lykta Välkommen 72 cm i kategorin Ljuslyktor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Ljuslyktor
Artikelnummer: 104633
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Bitz

Se alla produkter
Matberedare

Matberedare från Tefal

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Matberedare

Matberedare är en hushållsapparat som underlättar flera moment i matlagningen. En matberedare har flera uppgifter som att riva, skiva, hacka och blanda matvaror. Med en matberedare går det till exempel att skiva gurkor och potatis, riva morötter, hacka lök och nötter och blanda till mindre degar. Maskindelen driver olika verktyg som sätts i en skål. Många matberedare har en säkerhetsanordning så att de bara kan startas om locket sitter på ordentligt då verktygen är skyddade. En större typ av köksmaskin för bearbetning av matvaror kan kallas hushållsassistent, medan en mindre typ av motsvarande köksapparat kan benämnas mixer eller om den är ännu enklare blender.