Born in Sweden - Puzzle Ljusstake 14 cm Silver

Beställ Born in Sweden - Puzzle Ljusstake 14 cm Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Born in Sweden - Puzzle Ljusstake 14 cm Silver inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Ljusstake Puzzle är en asymmetrisk ljushållare med lekfull design, formgiven av David Olschewski för Born in Sweden. Ljusstaken finns i olika färger och storlekar, och kan kombineras för att passa just din inredning.Med ljusstaken följer en plastring som du kan placera på toppen av ljushållaren för att undvika droppande stearin. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Ljusstakar från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
House Doctor - Glee Ljusstake 22 cm Amber

Ljusstakar från House Doctor

Missa inga bra priser på Ljusstakar från House Doctor.
Upp till 69% rabatt
Craft - Malwina Kleparska prickig ljusstake

Ljusstakar från Craft

Visa produkter inom Ljusstakar från Craft.
Upp till 52% rabatt
Orrefors - Carat Ljusstake 24,2 cm 2-pack Mässing

Ljusstakar från Orrefors

Missa inga bra priser på Ljusstakar från Orrefors.
Upp till 50% rabatt
Bungalow - Ljusstake Löv Krans 26 cm Guld

Ljusstakar från Bungalow

Här har vi samlat Ljusstakar från Bungalow.
Upp till 50% rabatt
Cooee - Mistletoe Ljusstake 13,5x3 cm

Ljusstakar från Cooee

Missa inga bra priser på Ljusstakar från Cooee.
Upp till 38% rabatt
Hilke - Alto Ljusstake 4 ljus Mässing

Ljusstakar från Hilke

Utforska allt inom Ljusstakar från Hilke.

Se gärna också

Broste Copenhagen - Anker Ljushållare 6x8 cm Varmgrå

Anker ljushållare för blockljus från det danska designmärket Broste Copenhagen. Denna tidlösa och enkla design fyller ditt hem med nordisk design – de mjuka, eleganta tonerna skapar en fridfull och varm atmosfär. Låt ditt hem fyllas med brinnande ljus under mörka kvällar och bjud in naturen till ditt hem genom att dekorera ljushållaren med löv eller bär.

Ljushållaren passar för blockljus som mäter 7 cm i diameter.

Borste Copenhagen har uppmärksammat behovet av att förvandla våra hem till en fristad i år och har skapat produkter av naturliga material med enhetliga former och lugna, neutrala färger. Ljushållaren Anker finns i flera storlekar som är fina att kombinera i grupp.

Broste Copenhagen har sedan 1955 riktat sig in på nordisk design tillverkade av rustikt material med hög kvalité. Inspirationen till produkterna kommer från världens alla hörn och kombineras med den nordiska stilen vilket har resulterat i flera moderna designklassiker. Ett möte mellan det traditionella och trendiga. Företaget är Svanenmärkt vilket innebär att de förhåller sig till kraven för hållbarhet, kvalitet och etik.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023