Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Uma Ljusstake 14x7 cm Sand

Beställ Cooee - Uma Ljusstake 14x7 cm Sand på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Uma Ljusstake 14x7 cm Sand inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Ljusstake för värmeljus ur serien Uma från Cooee som lyser med sin minimalistiska design och gör sig vacker till alla stilar och hem. En klassiker med en touch av modernitet som alltid kommer vara rätt i tiden.

Uma finns i två färger och två olika modeller som gör sig fina i grupp, men lika fina står de för sig själva på bordet, fönsterbrädan eller byrån. Tillverkad i pulverlackerat rostfritt stål och framtagen av Cooee Design.

Se gärna också

Solstickan - Three Stars Ljusstake L Svart

Ljusstakar är ett enkelt sätt att förändra och skapa en stämningfull atmosfär hemma. Genom att tillföra punktbelysning i form av levande ljus skapar du genast en harmoniskt känsla i dina rum. Solstickans eleganta serie Three Stars, inspirerad av de ikoniska tändstickorna, är med sin avskalade och enkla stil ett vackert blickfång och kommer att göra sig varhelst de placeras.

I serien hittar du stilrena ljusstakar i pulverlackat stål med genomtänkta mässingsdetaljer. Ljusstakarna finns i 2 färgutföranden och i 3 olika storlekar, det finns även en matchande ljuskvävare.

Three Stars är förmodligen ett av de mest kända tändsticksvarumärkena i världen, ända sedan 1887 har de exporteras och är traditionellt förknippad med hög kvalitet. Talet tre, med sin betydelse av lycka eller med sin andliga, filosofiska eller bibliska relevans, var vanligt på tändsticksetiketter under 1800-talet och har gjort att Three Stars idag är en ikonisk varumärke med en väldskänd logga.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser limiterat

Vaser limiterat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Modern House

Se alla produkter
Möbler övrigt

Möbler övrigt från Gejst

Se alla produkter
Övrigt  tillbehör julbelysning

Övrigt tillbehör julbelysning från Konstsmide

Se alla produkter