Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Uma Ljusstake 14x7 cm Svart

Beställ Cooee - Uma Ljusstake 14x7 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Uma Ljusstake 14x7 cm Svart inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Ljusstake för värmeljus ur serien Uma från Cooee som lyser med sin minimalistiska design och gör sig vacker till alla stilar och hem. En klassiker med en touch av modernitet som alltid kommer vara rätt i tiden.

Uma finns i två färger och två olika modeller som gör sig fina i grupp, men lika fina står de för sig själva på bordet, fönsterbrädan eller byrån. Tillverkad i pulverlackerat rostfritt stål och framtagen av Cooee Design.

Se gärna också

Tell Me More Interiors - Luna Ljuslykta 14x19 cm Klar -22%

Underbar ljuslykta i glas från Tell Me More.

Med sina vackra färger och naturliga skiftningar skapar dessa ljuslyktor från Tell Me More Interiors en mysig stämning i alla rum. Denna glaslykta är handgjord och skiftningarna i glaset framställs med hjälp av sand vid infärgningen. Varje lykta blir därför unik och får sitt eget vackra sken. Kombinera gärna flera olika färger och storlekar av dessa ljushållare från Tell Me More och låt ett unikt sken växa fram med hjälp av värmeljus.

När du vill kunna variera och förnya din inredning är ljushållaren från Tell Me More Interiors det självklara valet. Fyll ljuslyktan med dekorativa föremål och skapa en personlig känsla med till exempel strandfynd från i somras, som stenar, snäckor och sand. Eller låt lyktan vara som den är och låt det klara glaset tala för sig själv. Lyktan är handgjord och tillverkad av återvunnet glas vilket gör varje lykta unik. Kombinera gärna med ljuslyktor i andra storlekar från serien Luna.

Lyktan bör ej komma i långvarig kontakt med vatten. Handdiskas varsamt.

- Passar blockljus med max 4 cm i diameter
- Vikt 1,35 kg

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kryddor

Kryddor från Rivsalt

Se alla produkter
Dukar

Dukar från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Köksredskap Övrigt

Köksredskap Övrigt från Eva Solo

Se alla produkter
Dammsugare

Dammsugare från Ariete

Se alla produkter