Sidan innehåller annonslänkar
Hay

Hay - Ljus Pillar 25 cm Mint

Jämför produkt Hay - Ljus Pillar 25 cm Mint online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Hay - Ljus Pillar 25 cm Mint i kategorin Ljusstakar här hos oss.

Produktinformation

Lex Pott har använt slående färgkombinationer och förskjutna dimensioner när han har skapat ljuset Pillar för HAY. Ljuset har en mycket distinkt och lekfull design med en brinntid på 95 timmar. .

Se gärna också

Skultuna - Ljusstake Liljan 12,5 cm Silver

Skultuna ljusstake Liljan är den numera ikoniska ljusstaken som med sin enkla design passar in i och lyfter vilket rum som helst.

Precis som namnet antyder efterliknar denna Skultuna ljusstake en lilja. Resultatet är en elegant och stilren ljusstake i mässing som passar in i de flesta inredningsstilar. Kombinera med flera ljusstakar, låt den stå för sig själv eller varför inte kombinera med andra produkter i mässing från Skultuna? Till Liljan finns också en vasinsats i handblåst glas som du kan kombinera med ljusstaken för att omvandla den till en vacker vas för mindre buketter.

Ljusstaken Liljan har blivit en modern designfavorit och har förekommit i många internationella sammanhang.

Historia
Ivar Åhlenius Björk designade en serie ljusstakar för Ystad Metall som lades ner 1969. Ljusstaken Liljan är en av dem, och den designade han faktiskt för världsutställningen New York World's Fair 1939. Nu har Skultuna tillsammans med anhöriga till Ivar Ålenius Björk startat produktionen av ljusstaken igen.

Liljan ljusstake från Skultuna är 12,5 cm hög och finns i både silver och mässing.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsdelar Set

Serveringsdelar Set från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från PR Home

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Hilke

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Riedel

Se alla produkter