Sidan innehåller annonslänkar

House Doctor - Gima Ljusstake

Beställ House Doctor - Gima Ljusstake på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten House Doctor - Gima Ljusstake inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

House Doctor Gima Ljusstake. Ett hantverk i grön marmor.

Ljushållaren är vackert skulpterad i mjuka runda former som sträcker sig uppåt från en stabil fyrkantig bas. På toppen vilar ett litet fat av järn och utgör en stabil grund för placering av blockljus.Karaktärsdragen från materialet gör att den är att den är tung och stabil samt har de vackra färgskiftningarna som endast grön marmor har.Eftersom att ljusstaken är handgjord är varje exemplar unikt och kan skilja lite i färg, finish och storlek.- Anpassad för blockljus .

Se gärna också

Skultuna - Ljusstake Liljan 12,5 cm Mässing

Skultuna ljusstake Liljan är den numera ikoniska ljusstaken som med sin enkla design passar in i och lyfter vilket rum som helst.

Precis som namnet antyder efterliknar denna Skultuna ljusstake en lilja. Resultatet är en elegant och stilren ljusstake i mässing som passar in i de flesta inredningsstilar. Kombinera med flera ljusstakar, låt den stå för sig själv eller varför inte kombinera med andra produkter i mässing från Skultuna? Till Liljan finns också en vasinsats i handblåst glas som du kan kombinera med ljusstaken för att omvandla den till en vacker vas för mindre buketter.

Ljusstaken Liljan har blivit en modern designfavorit och har förekommit i många internationella sammanhang.

Historia
Ivar Åhlenius Björk designade en serie ljusstakar för Ystad Metall som lades ner 1969. Ljusstaken Liljan är en av dem, och den designade han faktiskt för världsutställningen New York World's Fair 1939. Nu har Skultuna tillsammans med anhöriga till Ivar Ålenius Björk startat produktionen av ljusstaken igen.

Liljan ljusstake från Skultuna är 12,5 cm hög och finns i både silver och mässing.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Brandsläckare

Brandsläckare från Solstickan

Se alla produkter
Smarta ljuskällor

Smarta ljuskällor från Philips

Se alla produkter
Fästen  stativ

Fästen stativ från Deltaco

Se alla produkter
Småbestickset

Småbestickset från Tramontina

Se alla produkter