Sidan innehåller annonslänkar

Pols Potten - Horse Ljusstake

Jämför produkt Pols Potten - Horse Ljusstake online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Pols Potten - Horse Ljusstake i kategorin Ljusstakar här hos oss.

Produktinformation

Denna vackra ljusstake från Pols Potten, med figurer i form av en häst, gunghäst och uggla, är något utöver det vanliga. Gunghästen för tankarna till ett gammaldags lekrum, och ugglan och hästen för in naturen i rummet.

Den passar lika bra i ett lekfullt eklektiskt hem eller den eleganta våningen.Pols Pottens design gör hemmet till en både smakfull och lekfull plats, och ljusstaken passar bra både till vardags och fest. Med sin höjd på 54,5 cm är den en slående pjäs, som kommer att skina på sin plats.

Se gärna också

Skultuna - Ljusstake Liljan 12,5 cm Silver

Skultuna ljusstake Liljan är den numera ikoniska ljusstaken som med sin enkla design passar in i och lyfter vilket rum som helst.

Precis som namnet antyder efterliknar denna Skultuna ljusstake en lilja. Resultatet är en elegant och stilren ljusstake i mässing som passar in i de flesta inredningsstilar. Kombinera med flera ljusstakar, låt den stå för sig själv eller varför inte kombinera med andra produkter i mässing från Skultuna? Till Liljan finns också en vasinsats i handblåst glas som du kan kombinera med ljusstaken för att omvandla den till en vacker vas för mindre buketter.

Ljusstaken Liljan har blivit en modern designfavorit och har förekommit i många internationella sammanhang.

Historia
Ivar Åhlenius Björk designade en serie ljusstakar för Ystad Metall som lades ner 1969. Ljusstaken Liljan är en av dem, och den designade han faktiskt för världsutställningen New York World's Fair 1939. Nu har Skultuna tillsammans med anhöriga till Ivar Ålenius Björk startat produktionen av ljusstaken igen.

Liljan ljusstake från Skultuna är 12,5 cm hög och finns i både silver och mässing.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Målerås Glasbruk

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Leonardo

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Grytunderlägg

Grytunderlägg från Majamoo

Se alla produkter