Sidan innehåller annonslänkar

Vintage - SÅLD Ljusstake Tenn

Beställ Vintage - SÅLD Ljusstake Tenn på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vintage - SÅLD Ljusstake Tenn inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Ljusstake i tenn. Gustaviansk stil.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Solstickan - Three Stars Ljusstake L Vit

Ljusstakar är ett enkelt sätt att förändra och skapa en stämningfull atmosfär hemma. Genom att tillföra punktbelysning i form av levande ljus skapar du genast en harmoniskt känsla i dina rum. Solstickans eleganta serie Three Stars, inspirerad av de ikoniska tändstickorna, är med sin avskalade och enkla stil ett vackert blickfång och kommer att göra sig varhelst de placeras.

I serien hittar du stilrena ljusstakar i pulverlackat stål med genomtänkta mässingsdetaljer. Ljusstakarna finns i 2 färgutföranden och i 3 olika storlekar, det finns även en matchande ljuskvävare.

Three Stars är förmodligen ett av de mest kända tändsticksvarumärkena i världen, ända sedan 1887 har de exporteras och är traditionellt förknippad med hög kvalitet. Talet tre, med sin betydelse av lycka eller med sin andliga, filosofiska eller bibliska relevans, var vanligt på tändsticksetiketter under 1800-talet och har gjort att Three Stars idag är en ikonisk varumärke med en väldskänd logga.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Tareq Taylor

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Rosendahl

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
porslin  bestick

porslin bestick från Iittala

Se alla produkter