Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Bodum Löpare 35x120 cm

Jämför produkt Ekelund - Bodum Löpare 35x120 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ekelund - Bodum Löpare 35x120 cm i kategorin Löpare här hos oss.

Produktinformation

Betty Svenssons Bodum Löpare från Ekelunds Linneväveri är som en härlig bukett sensommarblomster i vackert orange.Löparen kommer bli en färgklick och ett blickfång som bidrar till att höja din dukning. Finns även som kökshandduk.Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

Se gärna också

Ekelund - Pepparkakor Löpare 35x120 cm -30%

Björk-Forth har formgett bordslöparen Pepparkakor för Linneväveriet Ekelunds.

Den härliga löparen med pepparkakor och små stjärnor på blir en perfekt inramning till din frukost på julaftonsmorgon. Tillsammans med några tända ljus, nybryggt kaffe och en tallrik risgrynsgröt för att hamna i rätt stämning. Pepparkakor finns även som kökshandduk.

Linneväveriet Ekelund. har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Löpare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Gustavsberg

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Gynning Design

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från Belid

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Kähler Design

Se alla produkter