Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Daffodil Löpare 35x80 cm

Jämför produkt Ekelund - Daffodil Löpare 35x80 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ekelund - Daffodil Löpare 35x80 cm i kategorin Löpare här hos oss.

Produktinformation

Med Ekelunds färgglada löpare Daffodil, tillverkad av 100% ekologisk bomull av högsta kvalitet, kan du duka riktigt vårfint i köket.Den moderna stilen och de vackra påskliljorna gör löparen en vacker och dekorativ inredningsdetalj i köket som du kommer få stor användning av. Löparen är GOTS-certifierad vilket ger dig som kund en garanti att produkten har tillverkats under miljömässig produktion som lever upp till sociala kriterier.Vad är GOTS? Global Organic Textile Standard (GOTS) är en internationell märkning för kläder och textil som omfattar både sociala och miljömässiga krav.

GOTS syftar till att underlätta för konsumenten att välja textilprodukter där ett helhetsperspektiv tagits med hänsyn till både miljö och socialt ansvar i hela kedjan. Kedjan innefattar flera steg; odling, plockning, beredning och tillverkning av själva produkten.- Svensktillverad- 100% ekologisk bomull- Dekorativ inredningsdetalj i köketLinneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk och alla textilier från Ekelund är därmed märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Linneväveriet Ekelund står för tradition och kvalitet. .

Se även andra produkter från Löpare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Pizzastenar

Pizzastenar från Gourmetstål

Se alla produkter
Barntallrikar

Barntallrikar från Sthål

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Fiskars

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Höganäs Keramik

Se alla produkter