Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Elvira Löpare 35x120 cm

Jämför produkt Ekelund - Elvira Löpare 35x120 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ekelund - Elvira Löpare 35x120 cm i kategorin Löpare här hos oss.

Produktinformation

Somrig löpare med färgsprakande blommor från Ekelund som blir ett vackert inslag till dukningen. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende.

Tillverkad av 100% ekologisk bomull.Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier.

All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet. .

Se gärna också

Ekelund - Sommar Löpare 35x120 cm -25%

Löpare från Ekelunds sommar-serie. Vacker löpare med sommarhärligt mönster som passar att lägga på bordet under hela våren och sommaren. Matcha gärna med andra produkter från samma serie för en enhetlig dukning.
Materialet är lätt att hålla ren och bordsduken är tillverkad i hög kvalitet för att förbli vacker, tvätt efter tvätt.
100% ekologisk bomull
Slittåligt material
Svensktillverkad

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Löpare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ölglas

Ölglas från Edward Blom

Se alla produkter
EtageKakfat

EtageKakfat från PotteryJo

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Eva Solo

Se alla produkter
Barnserviser

Barnserviser från Design Letters

Se alla produkter