Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Fåglabo Löpare 35x120 cm

Jämför produkt Ekelund - Fåglabo Löpare 35x120 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ekelund - Fåglabo Löpare 35x120 cm i kategorin Löpare här hos oss.

Produktinformation

Löpare från Ekelund formgiven av Betty Svensson, för stora söndagsmiddagar eller långbruncher. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende.

Tillverkad av 100% ekologisk bomull.Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och naturliga textilier.

All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet. .

Se gärna också

Ekelund - Jordgubbar Löpare 35x120 cm -2%

Löpare från Ekelunds. Vacker löpare med sommarhärligt mönster som passar att lägga på bordet under hela våren och sommaren. Löparen passar perfekt ihop med andra ekologiska tyger från Ekelund.
Materialet är lätt att hålla ren och bordsduken är tillverkad i hög kvalitet för att förbli vacker, tvätt efter tvätt.
100% ekologisk bomull
Slittåligt material
Svensktillverkad

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Löpare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Iittala

Se alla produkter
Larm  övervakning

Larm övervakning från Netatmo

Se alla produkter
Lampor hängande

Lampor hängande från Watt & Veke

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Sthål

Se alla produkter