Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Försommar Löpare 35x120 cm

Beställ Ekelund - Försommar Löpare 35x120 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Försommar Löpare 35x120 cm inom kategorin Löpare.

Produktinformation

Löpare från Ekelund, för stora söndagsmiddagar eller till långfrukosten. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende.

Mönstret Försommar är formgivet av Betty Svensson. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

Se gärna också

Ekelund - Blomsterlök Bordslöpare 35x80 cm Flerfärgad

Blomsterlök Bordslöpare 35x80 cm från Ekelund Linneväveri med ett härligt vårmönster skapat att Betty Svensson.

En kortare bordslöare med ett härligt motiv av våra vanligaste vårblommor, påsklilja, tulpan, skilla, kungsängslilja och pärlyacint som får oss att längta till våren och ljusare tider. Motivet Blomstrlök finns även som kökshandduk.Bordslöparen tillverkad i 100% Ekologisk Bomull och är GOTS-certifierad vilket ger dig som kund en garanti att produkten hartillverkats under miljömässig produktion som lever upp till sociala kriterier.- Tillverkad av 100% ekologiska material- Dekorativ inredningsdetalj i köket- Svensktillverkad

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Löpare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Brödrostar

Brödrostar från Smeg

Se alla produkter
Kyl  frys-kombi

Kyl frys-kombi från Siemens

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Spring Copenhagen

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Vintage

Se alla produkter