Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Höstnatur Löpare 35x120 cm

Jämför produkt Ekelund - Höstnatur Löpare 35x120 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ekelund - Höstnatur Löpare 35x120 cm i kategorin Löpare här hos oss.

Produktinformation

Betty Svenssons bordslöpare Höstnatur med ett detaljerat mönster av höstlöv i vackra färger med en krispigt frostig känsla över sig.Duka fint till höstens alla mysiga fikastunder med en passande löpare från Ekelunds Linneväveri. I serien hittar du även en kökshandduk med samma härliga motiv.Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

Se gärna också

Ekelund - Sommarblommor Löpare 35x120 cm

Löpare från Ekelunds. Vacker löpare med sommarhärligt mönster som passar att lägga på bordet under hela våren och sommaren. Löparen passar perfekt ihop med andra ekologiska tyger från Ekelund.
Materialet är lätt att hålla ren och bordsduken är tillverkad i hög kvalitet för att förbli vacker, tvätt efter tvätt.
100% ekologisk bomull
Slittåligt material
Svensktillverkad

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Löpare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Yaxell

Se alla produkter
porslin  bestick

porslin bestick från Iittala

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Aida

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från OBH Nordica

Se alla produkter