Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Jordgubbar Löpare 35x120 cm

Beställ Ekelund - Jordgubbar Löpare 35x120 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Jordgubbar Löpare 35x120 cm inom kategorin Löpare.

Produktinformation

Löpare från Ekelunds. Vacker löpare med sommarhärligt mönster som passar att lägga på bordet under hela våren och sommaren.

Löparen passar perfekt ihop med andra ekologiska tyger från Ekelund. Materialet är lätt att hålla ren och bordsduken är tillverkad i hög kvalitet för att förbli vacker, tvätt efter tvätt.

100% ekologisk bomull Slittåligt material Svensktillverkad Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier.

All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet. .

Se gärna också

Ekelund - Spring Löpare 35x140 cm

Löpare med mönster i blått och vitt från Ekelund som blir ett vackert inslag till dukningen. Motivet Spring är formgivet av designstudion Björk-Forth. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Löpare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Vägglampor

Vägglampor från Aneta

Se alla produkter
Leksaker

Leksaker från Sebra

Se alla produkter
Sodamaskiner

Sodamaskiner från MySoda

Se alla produkter