Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Koltrast Löpare 35x120 cm

Beställ Ekelund - Koltrast Löpare 35x120 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Koltrast Löpare 35x120 cm inom kategorin Löpare.

Produktinformation

Leiif Holgerssons löpare Koltrast är en vacker bordslöpare med höstlika inslag.Skapa en mysig stämning hemma i höst med en löpare på bordet. Kan användas direkt på bordet men även ovanpå en borsduk för att förhöja höstmyset ytterligare.Motivet Koltrast finns även som kökshandduk.Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

Se gärna också

Ekelund - Blomsterlök Bordslöpare 35x80 cm Flerfärgad

Blomsterlök Bordslöpare 35x80 cm från Ekelund Linneväveri med ett härligt vårmönster skapat att Betty Svensson.

En kortare bordslöare med ett härligt motiv av våra vanligaste vårblommor, påsklilja, tulpan, skilla, kungsängslilja och pärlyacint som får oss att längta till våren och ljusare tider. Motivet Blomstrlök finns även som kökshandduk.Bordslöparen tillverkad i 100% Ekologisk Bomull och är GOTS-certifierad vilket ger dig som kund en garanti att produkten hartillverkats under miljömässig produktion som lever upp till sociala kriterier.- Tillverkad av 100% ekologiska material- Dekorativ inredningsdetalj i köket- Svensktillverkad

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Löpare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Vintage

Se alla produkter
Larm  övervakning

Larm övervakning från Nedis

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Les Artistes

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Vintage

Se alla produkter