Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Pepparkakor Löpare 35x120 cm

Beställ Ekelund - Pepparkakor Löpare 35x120 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Pepparkakor Löpare 35x120 cm inom kategorin Löpare.

Produktinformation

Björk-Forth har formgett bordslöparen Pepparkakor för Linneväveriet Ekelunds.Den härliga löparen med pepparkakor och små stjärnor på blir en perfekt inramning till din frukost på julaftonsmorgon. Tillsammans med några tända ljus, nybryggt kaffe och en tallrik risgrynsgröt för att hamna i rätt stämning.

Pepparkakor finns även som kökshandduk.Linneväveriet Ekelund. har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

Se gärna också

Ekelund - Spring Löpare 35x140 cm

Löpare med mönster i blått och vitt från Ekelund som blir ett vackert inslag till dukningen. Motivet Spring är formgivet av designstudion Björk-Forth. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Löpare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ätpinnar

Ätpinnar från KAWAI

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Thomas

Se alla produkter
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från House Doctor

Se alla produkter