Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Sommar Löpare 35x120 cm

Jämför produkt Ekelund - Sommar Löpare 35x120 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ekelund - Sommar Löpare 35x120 cm i kategorin Löpare här hos oss.

Produktinformation

Löpare från Ekelunds sommar-serie. Vacker löpare med sommarhärligt mönster som passar att lägga på bordet under hela våren och sommaren.

Matcha gärna med andra produkter från samma serie för en enhetlig dukning. Materialet är lätt att hålla ren och bordsduken är tillverkad i hög kvalitet för att förbli vacker, tvätt efter tvätt.

100% ekologisk bomull Slittåligt material Svensktillverkad Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier.

All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet. .

Se gärna också

Ekelund - Pepparkakor Löpare 35x120 cm -30%

Björk-Forth har formgett bordslöparen Pepparkakor för Linneväveriet Ekelunds.

Den härliga löparen med pepparkakor och små stjärnor på blir en perfekt inramning till din frukost på julaftonsmorgon. Tillsammans med några tända ljus, nybryggt kaffe och en tallrik risgrynsgröt för att hamna i rätt stämning. Pepparkakor finns även som kökshandduk.

Linneväveriet Ekelund. har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Löpare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Georg Jensen

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Te

Te från Teministeriet

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Oxo

Se alla produkter