Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Sommarblommor Löpare 35x120 cm

Jämför produkt Ekelund - Sommarblommor Löpare 35x120 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ekelund - Sommarblommor Löpare 35x120 cm i kategorin Löpare här hos oss.

Produktinformation

Löpare från Ekelunds. Vacker löpare med sommarhärligt mönster som passar att lägga på bordet under hela våren och sommaren.

Löparen passar perfekt ihop med andra ekologiska tyger från Ekelund. Materialet är lätt att hålla ren och bordsduken är tillverkad i hög kvalitet för att förbli vacker, tvätt efter tvätt.

100% ekologisk bomull Slittåligt material Svensktillverkad Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier.

All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet. .

Se gärna också

Ekelund - Jordgubbar Löpare 35x120 cm -2%

Löpare från Ekelunds. Vacker löpare med sommarhärligt mönster som passar att lägga på bordet under hela våren och sommaren. Löparen passar perfekt ihop med andra ekologiska tyger från Ekelund.
Materialet är lätt att hålla ren och bordsduken är tillverkad i hög kvalitet för att förbli vacker, tvätt efter tvätt.
100% ekologisk bomull
Slittåligt material
Svensktillverkad

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Löpare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Brödknivar

Brödknivar från Global

Se alla produkter
SkärareSkivareDelare

SkärareSkivareDelare från Westmark

Se alla produkter
Vägglampor

Vägglampor från Elvita

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Modern House

Se alla produkter