Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Sommarfåglar Löpare 35x120 cm

Beställ Ekelund - Sommarfåglar Löpare 35x120 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Sommarfåglar Löpare 35x120 cm inom kategorin Löpare.

Produktinformation

Löpare med somrigt mönster av småfåglar från Ekelund som blir ett vackert inslag till dukningen. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende.

Tillverkad av 100% ekologisk bomull.Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier.

All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet. .

Se gärna också

Ekelund - Höstnatur Löpare 35x120 cm -25%

Betty Svenssons bordslöpare Höstnatur med ett detaljerat mönster av höstlöv i vackra färger med en krispigt frostig känsla över sig.

Duka fint till höstens alla mysiga fikastunder med en passande löpare från Ekelunds Linneväveri. I serien hittar du även en kökshandduk med samma härliga motiv.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Löpare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Knivblock

Knivblock från Wüsthof

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från Vintage

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Nybro Crystal

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Muurla

Se alla produkter