Sidan innehåller annonslänkar

Coway Ap-1008ch Bäst I Test Luftrenare - Vit

Beställ Coway Ap-1008ch Bäst I Test Luftrenare - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Coway Ap-1008ch Bäst I Test Luftrenare - Vit inom kategorin Luftrenare.

Produktinformation

Stilren, energisnål luftrenare med intelligent trestegsfiltrering och luftkvalitetsindikator! - BÄST I TEST enligt TestFakta, April 2016 Godkänd av astma och allergiförbundet.

Coways Ap-1008ch är en lättplacerad och stilren luftrenare med hela tre filter för optimal luftkvalitet. Ett av filtren kan dessutom enkelt dammsugas för enkel rengöring och ökad livslängd.

Med sin HEPA-teknologi renar den 99,97 % av den genomströmmande luften från alla slags luftburna allergener. Luftrenaren är anpassad för mellanstora rum på upp till 73 m² (Rekommendationen avser max rumsyta 17 kvm, driftsläge silent) och har ett maximalt luftflöde på 350 m³/h.

Lättanvänd och funktionsrikDu kan välja mellan fyra manuella hastighetslägen och ett automatiskt läge där hastigheten regleras efter luftkvaliteten. När högsta luftkvalitet uppnåtts och hållits i tio minuter slår luftrenaren automatiskt över i strömsparläge.

Luftrenaren har en sensor för luftkvalitet och visar den aktuella luftkvaliteten med lampan i ringen. Det finns även en ljussensor – när du släcker lampan sänks hastigheten automatiskt för att din nattsömn inte ska störas.

Mycket energisnål och tystLuftrenaren är Energy Star-märkt och har mycket låg energiförbrukning, från endast 5 watt till 45 watt vid högsta effekt. Även ljudnivån är låg, från 22 dB upp till 48 dB.

Varför du behöver en luftrenareVi tillbringar 90% av tiden inomhus, och därför är det så viktigt att vi har bra luft i vår inomhusmiljö. De flesta moderna hem är väl isolerade med liten eller ingen cirkulation av frisk luft, och luften inne kan faktiskt vara upp till fem gånger mer förorenad än luften utomhus! En luftrenare minskar den allmänna luftföroreningen inomhus och ger en fräschare rumsluft

Luften blir fri från damm, kvalster, pollen, rökpartiklar och dålig lukt, vilket gör att du kan andas lättare. För den som har problem med allergi och astma, åkommor som blir allt vanligare i Europa, gör luftrenaren stor skillnad för att minska symptomen.

Produkter från kända varumärken
Brickor

Brickor från Åry Home

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Tillbehör till dammsugare

Tillbehör till dammsugare från Irobot

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Victorinox

Se alla produkter