Sidan innehåller annonslänkar

Coway Apms-0815c Luftrenare - Vit

Beställ Coway Apms-0815c Luftrenare - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Coway Apms-0815c Luftrenare - Vit inom kategorin Luftrenare.

Produktinformation

Coway Apms-0815c Kombinerad luftrenare och luftfuktare Coway Apms-0815c är en unik luftrenare som inte bara renar luften effektivt utan kan även tillföra fukt i det rum luftrenaren står i. Coway Apms-0815c är i huvudsak designad för sovrum men passar även utmärkt övriga rum i bostaden.

Coway Apms-0815c gör även stor skillnad på kontoret där det ofta är problem med dålig luftkvalitet i kombination med torr luft. Coway AP-0815C har, trots sin kompakta design, kapacitet att rena luftvolymer upp till 270 m³/timme.

Omsatt till kvadratmeteryta betyder det att den kan omsätta all luft två gånger/timme på en bostadsyta om ca 56 m² med normal takhöjd. Coway Apms-0815c kan fukta upp till 450 ml/timme och har en vattentank som rymmer 2,3 liter vatten.

Coway Apms-0815c har alla smarta finesser som kännetecknar Coway. Den har en ljussensor som gör att när du kör enheten i Autoläge, aktiveras Sleep Mode-funktionen automatiskt då det blir mörkt i rummet, renhetsindikatorn släcks och fläkten går ned i extra tyst drift.

Du kan även släcka de små lysdioderna som visar driftläget på enhetens ovansida. Sleep Mode-funktionen gör att Apms-0815c passar bra i sovrum eller övriga lokaler där det ska vara tyst och mörkt.

Luftrenaren larmar då det är dags för filterbyte (HEPA-filter och deodorantfilter) ska bytas. Med ett enkelt knapptryck kan du tända en svag lampa under luftrenaren.

Med den lampan skapas stämningsbelysning i sovrummet, vilket underlättar då småbarn ska ammas, eller att barnen inte vill ha helt svart i sovrummet. Coway Apms-0815c levereras med ett filterset som innehåller ett förfilter, deodorantfilter bestående av aktivt kol i granulatform samt ett supereffektivt HEPA-filter.

Dessutom medföljer ett filter för luftfuktningen. Med denna filterkombination elimineras 99.97% av alla partiklar i luften ner till 0,3 mikrometer (μm).

Luftfuktningen skapas genom ett naturligt förångningssystem. Vattentanken fyller vattentråget i botten på luftrenaren, där vattenfiltret sitter.

Luften sugs in i luftrenaren och dras igenom de treluftrenarfiltren. Därefter passerar den torra och rena luften det fuktiga vattenfiltret och luften blir naturligt fuktigare.

Produkter från kända varumärken
tork

tork från Lg

Se alla produkter
Sladdlös dammsugare

Sladdlös dammsugare från Samsung

Se alla produkter
Frontmat tvättmaskiner

Frontmat tvättmaskiner från Whirlpool

Se alla produkter
Kombiugnar

Kombiugnar från Blomberg

Se alla produkter