Sidan innehåller annonslänkar

Coway Storm Ap-1516d Luftrenare - Vit

Beställ Coway Storm Ap-1516d Luftrenare - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Coway Storm Ap-1516d Luftrenare - Vit inom kategorin Luftrenare.

Produktinformation

Vi tillbringar flera timmar om dygnet inomhus men inomhusluften är inte alltid den renaste att andas in. Mikroskopiska partiklar som pollen och avföring från kvalster vädras sällan ut och kan framkalla besvär hos dig som är allergisk, har astma eller bara har allmänt känsliga luftvägar.

Med en luftrenare från Coway får du hjälp att göra inomhusluften mer hälsosam. Den filtrerar luften och fångar upp allergener så att du kan andas mer hälsosam luft.

Det maximala arbetsområdet för den här luftrenaren är 28 kvadratmeter, vilket passar till en mindre lägenhet eller till enskilda, avgränsade rum. Apparatens effekt är 45 watt.

Den här modellen har ett luftfilter som kan bytas vid behov. Den medföljande HEPA-filtret garanterar att luftrenaren fångar upp även de allra minsta partiklarna och säkrar en ren och hälsosam luft.

Produkter från kända varumärken
Plafonder

Plafonder från Airam

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Magnor

Se alla produkter
Kyl  frys-kombi

Kyl frys-kombi från Samsung

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Modern House

Se alla produkter