Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda Automatmangel 73 Cm Mangel

Kontrollera pris

Köp nu

Automatmangel med 60 cm bred mangelyta En svensktillverkad mangel med 60 cm bred mangelyta och frontplatta som gör det lättare att mata in dukar och lakan. Automatmangeln manglar lätt in godset och sedan direkt ut på baksidan. Teknisk info Basfakta Fingerskyddande manövergrind. Ja Färg Vit Längd på mangelduk 130 cm Funktioner Lättmetallvalsar Ja Mått och vikt Bredd 730 mm Höjd 286 mm Djup 314 mm Rullbredd 59.8 cm Rulldiameter 10.8 cm Nettovikt 20 kg Djup in-/utfälld (mm) 315/420 Deklarationer Svensktillverkad Ja Total effekt 90 W Mangeltryck 400 kp/cm² Installation Spänning (V) 230 V


Jämför produkt Cylinda Automatmangel 73 Cm Mangel online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda Automatmangel 73 Cm Mangel i kategorin Manglar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Manglar
Artikelnummer: CYL-9206005
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Höganäs Keramik

Se alla produkter
Sodamaskiner tillbehör

Sodamaskiner tillbehör från Bubliq

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Salter

Salter eller jonföreningar är jonbundna kemiska föreningar som består av positivt laddade katjoner och negativt laddade anjoner sammansatta så att nettoladdningen blir neutral, det vill säga noll. Exempel är natriumklorid NaCl (koksalt) som består av katjonen Na+ och anjonen Cl− och kalciumfluorid CaF2 som består av katjonen Ca2+ och anjonen F−. I det senare fallet krävs två fluoridjoner per kalciumjon för att nettoladdningen skall bli noll. En jon kan: bestå av en enskild atom som fluoridjonen F− eller av flera atomer som sulfatjonen SO42− vara oorganisk som natriumjonen Na+ och kloridjonen Cl− eller organisk som acetatjonen CH3-COO−.I fast form bygger jonerna upp kristaller i ett strikt mönster. I lösningsmedel dissocierar jonerna, och rör sig mer oberoende av varandra. Således är till exempel kalciumsulfat dissocierat i en kalciumjon (Ca2+) och en sulfatjon (SO42−): C a S O 4 → C a 2 + + S O 4 2 − . {displaystyle { m {CaSO_{4} ightarrow Ca^{2+}+SO_{4}^{2-}.}}} En lösning av salt i vatten utgör en elektrolyt, dvs lösningens joner kan leda elektricitet, något som för övrigt även smälta salter kan göra. Molekyler som innehåller både ett katjoniskt och anjoniskt center, exempelvis aminosyror kallas zwitterjoner. Även om zwitterjoner i bokstavlig mening kan bilda salter med sig själva, i fallet aminosyror proteiner eller nylon, dissocierar den resulterade peptidbindningen inte lätt utan har kovalent karaktär. Termen "salter" används därför inte om zwitterjon-zwitterjonföreningar.

75

75 (LXXV) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.