Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda Mangel Automat Mangel

Kontrollera pris

Köp nu

Automatmangeln är en mangel med 60 cm bred mangelyta som lätt matar in och ut dukar eller lakan. Den släpper upp valsarna när lakan eller dukar gått fullt igenom.Mangel med lättmetallvalsar och automatisk frikoppling av valsarna samt ett mangeltryck på 350 Kp/cm2.- Valsbredd59.5cm- Effekt90W- 230 V- Nettovikt20kg- 315/420- Bredd 730mm- Höjd 286mm


Beställ Cylinda Mangel Automat Mangel på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Mangel Automat Mangel inom kategorin Manglar.

Läs mer...
Kategori: Manglar
Artikelnummer: CYL-9206005
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Våffeljärn

Våffeljärn från Obh

Se alla produkter
Tillbehör centraldammsugare

Tillbehör centraldammsugare från Canvac

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.