Cuisinart - Style Mini Prep Pro Matberedare 0,9 L Rosa

Jämför produkt Cuisinart - Style Mini Prep Pro Matberedare 0,9 L Rosa online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cuisinart - Style Mini Prep Pro Matberedare 0,9 L Rosa i kategorin Matberedare här hos oss.

Produktinformation

Mini Prep Pro ur serien Style Collection från Cuisinart är en mindre men kraftfull matberedare som med fördel kan stå framme och redo på köksbänken tack vare sin snygga och stilrena design. Den här matberedaren har alla egenskaper och är lika effektiv som en stor, dessutom är den lätt att hantera och plocka undan.

Skålen rymmer 0.9 l och är perfekt att använda när du ska mixa, blanda eller hacka. En hjälpreda som kommer underlätta matlagning och bakning.

Hacka grönsakerna till middagen, blanda ihop en smarrig dippsås eller mixa ihop en god smoothie, möjligheterna är många. Skålen har även ett dropphål så att du kan enkelt kan addera vätskor eller andra ingredienser under tiden den arbetar.

Matberedaren har ett högkvalitativt blad i rostfritt stål med två funktioner, där den ena sidan hackar och den andra maler. Den är även försedd med ett BladeLock™ vilket gör att bladet stannar där det ska medan du häller upp innehållet.

Det medföljer en spatel och hacknings-/blandningsblad. Tillbehören kan diskas i diskmaskin och enheten torkas av med lätt fuktad trasa.

Produkter från kända varumärken
Kaffetegods

Kaffetegods från Rörstrand

Se alla produkter
Tillbehör kaffe  espresso

Tillbehör kaffe espresso från Smeg

Se alla produkter
Lampor hängande

Lampor hängande från Belid

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Bosch

Se alla produkter