KitchenAid - KitchenAid Artisan II Matberedare Svart

Jämför produkt KitchenAid - KitchenAid Artisan II Matberedare Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten KitchenAid - KitchenAid Artisan II Matberedare Svart i kategorin Matberedare här hos oss.

Produktinformation

Matberedare från KitchenAid är en otrolig hjälpreda i köket. Med olika funktioner och hastigheter utför den jobbet otroligt lätt och smidigt.

Matberedaren är på 4 liter vilket är perfekt för en stor familj. Matberedare från KitchenAid med det patenterade Exactslice-systemet som gör det möjligt att justera skivtjockleken på några sekunder, samtidigt som maskinen fortfarande jobbar.

Detta betyder att du inte behöver stänga av maskinen när du ska byta snittskivor. Maskinen har sex inställningar 1 miliimeter till 6 millimeter.

Kniven skär alla storlekar av råvarorna både horisontellt och vertikalt. Hastigheterna ger ett perfekt snitt för både mjuka och hårda råvaror.

Motorn är energieffektiv och klarar de allra tuffaste uppgifterna utan att använda sig av onödig ström. MedföljerJusterbar skärskiva med mikrotänder som ger perfekta skivor.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vinkylare och champagnekylare

Vinkylare och champagnekylare från Le Creuset

Se alla produkter
För hemmet

För hemmet från Solstickan

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Gustavsberg

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Broste Copenhagen

Se alla produkter