Sidan innehåller annonslänkar
OBH Nordica

OBH Nordica Double Force Compact

Kontrollera pris

Köp nu

Matberedare Double Force Compact OBH Nordica

Kompakt och kraftfull matberedare
OBH Nordicas mest kompakta matberedare i Double Force-serien! Fö;r snabb, effektiv och platsbesparande matlagning i det mindre kö;ket ä;r denna matberedare perfekt! Den passar ä;ven utmä;rkt fö;r stö;rre hushå;ll med liten kö;ksyta och ä;r ett mycket anvä;ndbart redskap vid all typ av matlagning. Den kompakta storleken och de lä;tthanterliga delarna gö;r den enkel att stä;lla undan och fö;rvara på; ett lä;ttillgä;ngligt sä;tt. Du kan också; vä;lja att ha den framme – den ä;r stilrent formgiven och smä;lter in i kö;ksmiljö;n – och samla och fö;rvara skä;rbladen samt tillbehö;r i den medfö;ljande fö;rvaringslå;dan.

Effektivare ä;n stavmixer
Vid tidskrä;vande matlagning kommer en matberedare vä;l till hands! Att grov- eller finhacka nö;tter, grö;nsaker och andra livsmedel till ö;nskad storlek tar tid om det ska gö;ras fö;r hand. Arbetet lä;mpar sig inte sä;rskilt vä;l fö;r en stavmixer, men med Double Force Compact ä;r det inga problem. Denna matberedare ä;r mycket snabbare och stabilare ä;n bå;de kniven och stavmixern, och strimlar, skä;r och hackar avsevä;rt mycket bä;ttre. Den krä;ver heller inte lika stor yta som skä;rbrä;dan och ä;r dä;rfö;r ett utmä;rkt kö;ksredskap!

Anvä;nd som blender
Utö;ver matberedarfunktionerna kan detta må;ngsidiga kö;ksredskap också; anvä;ndas som en vanlig blender och ä;r perfekt fö;r att exempelvis tillaga soppor och smoothies. Den klarar ä;ven av att knå;da mindre mä;ngder deg, som paj- eller kakdeg, samt anvä;nda till att vispa grä;dde!

Kraftfull motor
På; metallpanelen på; Double Force Compacts framsida vä;ljer du mellan 2 hastigheter samt pulsfunktion. Maskinen ä;r utrustad med en kraftfull 800 W motor.

Tillbehö;r
Hackskå;len ä;r på; 3 liter och blenderkannan på; 1,25 liter. En spatel och 6 rostfria blad fö;r olika skä;r- eller blandbehov medfö;ljer.

Lä;tt att rengö;ra och fö;rvara
Efter anvä;ndning ä;r Double Force Compact lä;tt att rengö;ra och alla avtagbara delar tå;l diskmaskin. Nä;r den inte anvä;nds gö;r den kompakta storleken, de lä;tthanterliga delarna och den medfö;ljande lå;dan att bå;de maskinen och delarna ä;r lä;tta att stä;da undan och kan fö;rvaras på; ett bekvä;mt sä;tt i kö;ksskå;pet. Fö;r att inte vara i vä;gen fö;r andra kö;ksredskap har Double Force Compact ä;ven inrullningsbar sladdfö;rvaring på; undersidan.


Jämför produkt OBH Nordica Double Force Compact online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten OBH Nordica Double Force Compact i kategorin Matberedare här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Matberedare
Artikelnummer: 117551
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från Obh

Se alla produkter
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Scandomestic

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Silver

Silver (Ag, från latinets argentum, som också betyder "pengar") är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller, och gruppen myntmetaller. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (24 juni 2014) värt cirka 4,56 kr/g, eller 21,12 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.

Aluminium

Aluminium är ett metalliskt grundämne med atomnummer 13. Aluminium är en lättmetall. Det är den vanligaste metallen i jordskorpan.

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär