Sidan innehåller annonslänkar
OBH Nordica

OBH Nordica Double Force Pro Manual

Kontrollera pris

Köp nu

Matberedare Double Force Pro ManualOBH Nordica

Matberedare med blender
Double Force Manual ä;r en kraftfull matberedare med blender och en mä;ngd tillbehö;r som hjä;lper dig lyckas i kö;ket!

1000 watt
Matberedaren drivs med en kraftfull 1000 watts-motor fö;r optimal hastighet samt rotationskraft. Den har ett skarpt S-blad med titaniumbelä;ggning. Matberedarens ä;r lä;ttanvä;nd med 2 hastigheter samt pulsfunktion.

9 tillbehö;r ingå;r
Bland matberedarens tillbehö;r hittar du en skå;l som rymmer 3 liter, 2 liters blenderkanna och minihackare. Totalt ingå;r 9 tillbehö;r fö;r att riva, skiva, hacka, vispa och knå;da!


Jämför produkt OBH Nordica Double Force Pro Manual online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten OBH Nordica Double Force Pro Manual i kategorin Matberedare här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Matberedare
Artikelnummer: 116835
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Termosflaskor

Termosflaskor från Eva Solo

Se alla produkter
Vajerhängda köksfläktar

Vajerhängda köksfläktar från Eico

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Solo

Solo (italienska för ensam), är musikterm som anger att ett stycke eller avsnitt sjungs av en person eller spelas av ett melodiförande eller improviserande instrument, eventuellt till ett ackompanjemang. Personen som sjunger eller spelar solot kallas solist. Artister som uppträder i eget namn istället för en musikgrupps namn kallas för soloartister, och gör solokarriär, även då de ackompanjeras av instrument och doakör.

1180

1180 (MCLXXX) var ett skottår som började en tisdag i den Julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.