ECOlunchbox - Bento Wet Matlåda Rektangulär Rostfri

Jämför produkt ECOlunchbox - Bento Wet Matlåda Rektangulär Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten ECOlunchbox - Bento Wet Matlåda Rektangulär Rostfri i kategorin Matlådor här hos oss.

Produktinformation

Den rektangulära versionen av Bento Wet Box håller dina maträtter med mycket vätska på tryggt och säkert sätt i matlådan - utan spill. Bento Wet Box är särskilt designad för att klara av denna uppgift.

Tillverkad i rostfritt stål som inte tar åt sig varken lukt, smak eller färg oavsett vilken råvara du serverar. Bento Wet Box går att både att diska i diskmaskin och att ha i frysen. .

Se gärna också

Zwilling - Vakuumbox Borosilikatglas Rektangulär M 0,9 l

Med denna vakuumbox i tåligt borosilikatglas från Zwilling kan du förvara matrester, storkok och andra råvaror i både kyl och frys i flera dagar men ändå alltid njuta av fräsch, närings- och smakrik mat. Vakuumfunktionen ser nämligen till att maten bevarar alla aromer och vitaminer upp till 5 gånger längre än traditionella metoder. Med denna vakuumbox i storlek medium kan du se till att god mat alltid finns hemma, redo att värmas på hemma eller för att tas med till kontoret eller på resan! Förbered en läcker sallad och njut av en krispig och färggrann sådan, eller tillred en mustig soppa som är full med aromer och kryddiga smaker.

Fyll din vakuumbox med önskad råvara eller mat, stäng locket, placera Zwillings Fresh & Save pump på ventilen och tryck på munstyckets knapp för att suga ur luften. På några få sekunder har du vakuum förvarat innehållet och du får mat som smakar nylagat även efter flera dagar. Denna vakuumbox i glas tål både frys och kyl samt diskmaskin. Den går även utmärkt att värma i mikrovågsugn och ugn då den är värmetålig upp till 180 °C. Vakuumfunktionen ser även till att din mat inte påverkas av frysskador. Med den här i ditt hem har du alltid färsk och välsmakande mat tillgänglig i både kyl och frys! Vakuumpumpen säljes separat.

Men det tar inte slut där, underlätta vardagen och minska matsvinnet ytterligare med den kostnadsfria appen Zwilling Culinary World. Med denna app kan du skanna QR-koden på behållarens lock och därmed spåra vad du har hemma samt få en påminnelse när det är dags att tillaga maten du har sparat, innan den blir gammal – innovativt, modernt och enkelt!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Matlådor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mokabryggare

Mokabryggare från Bialetti

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Bitz

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Sthål

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Gefle

Se alla produkter