Sidan innehåller annonslänkar

ECOlunchbox - Matlåda Solo Cube

Beställ ECOlunchbox - Matlåda Solo Cube på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ECOlunchbox - Matlåda Solo Cube inom kategorin Matlådor.

Produktinformation

Solo Cube är en matlåda som är perfekt storlek för dig som vill ha med dig en sandwich eller en lagom portion mat. Den rymmer 620 ml vilket ger dig kontroll över hur mycket mat du äter.

Solo Cube består av lock och botten som går att diska i diskmaskin.Eftersom matlådan är tillverkad av rostfritt stål är den helt fri från ftalater, BPA och andra hormonstörande ämnen. Tack vare att behållaren inte har några plastdetaljer är den inte 100% läcksäker så det bästa är att inte har för rinnande matvaror i den.

Se gärna också

Modern House - Max Matlåda 1 L Svart

Matlådan Max i aluminium med en volym på 1 L från det norska hemföretaget Modern House.

Ta enkelt med dig en färdigpackad lunch till jobbet eller skicka i väg ditt knytte på utflykt med en väl förberedd matsäck med denna tåliga matlåda i klassisk utformning från Modern House. Matlådan Max är tillverkad i hållbar aluminium och har ett fastspännbart lock som gör att din packade matsäck håller sig på plats utan någon risk för spill i ryggsäcken eller väskan. Efter en lyckad arbetsdag där lunchen självklart har varit huvudpunkten kan matlådan enkelt rengöras i diskmaskinen vilket är perfekt när man är trött efter jobbet, men har du lite extra tid eller energi över så mår den dock ännu bättre efter en handdiskning vilket hjälper till med att hålla färgen kvar. Matlådan har en volym på 1 L och mäter 18x12x5 cm.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Matlådor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
LED ljus

LED ljus från PIFFANY COPENHAGEN

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Microplane

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Scanpan

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Bungalow

Se alla produkter