ECOlunchbox - Seal Cup Rund burk Jumbo 18 cm Lila

Beställ ECOlunchbox - Seal Cup Rund burk Jumbo 18 cm Lila på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ECOlunchbox - Seal Cup Rund burk Jumbo 18 cm Lila inom kategorin Matlådor.

Produktinformation

Seal Cup, Jumbo är den största av de behändiga lådorna med läcksäkra silikonlock. De går enkelt att förvara de andra lådorna ur samma serie i den stora runda matlådan när du inte använder dom.Eco Lunchbox tillverkar praktiska matlådorna i rostfritt stål med silikonlock, helt fria från ftalater, BPA och andra hormonstörande ämnen.

En stor fördel med rostfritt stål är att det inte tar åt sig varken lukt, smak eller färg oavsett vilken råvara du förvarar i burken. Alla delar går att både köra i diskmaskin och ha i frysen.

Du kan till och men använda lådorna för att värma maten i ugnen eller använda dom på ett friluftskök men kom ihåg att inte ha silikonlocken på då. Om du använder lådorna på ett friluftskök rekommenderar vi att du använder ett tånghandtag för att enkelt och säkert hantera den varma lådan. .

Se även andra produkter från Matlådor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
LED-lampor

LED-lampor från Star Trading

Se alla produkter
Krus Mat  Livsmedel

Krus Mat Livsmedel från Höganäs Keramik

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Leonardo

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Robert Welch

Se alla produkter