Sidan innehåller annonslänkar

ECOlunchbox - Tallriksbricka Liten 17,8x22,2 cm Rostfri

Jämför produkt ECOlunchbox - Tallriksbricka Liten 17,8x22,2 cm Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten ECOlunchbox - Tallriksbricka Liten 17,8x22,2 cm Rostfri i kategorin Matlådor här hos oss.

Produktinformation

Eco Lunchtray är den mindre tallriksbrickan med tre fack för en enkel och smidig portionering av maten. Du kan enkelt ta med den på vandringen, i båten eller på picknicken.

Att den är stapelbar gör att den tar lite plats. Tillverkad i rostfritt stål som inte tar åt sig varken lukt, smak eller färg oavsett vilken råvara du serverar.

Se gärna också

Zwilling - Vakuumbox Borosilikatglas Rektangulär S 0,35 l

Vakuumbox i storlek small från Zwilling, tillverkad i det tåliga materialet borosilikatglas. Vakuumförpacka dina färska bär, svampar, såser, röror eller andra mindre mängder mat och råvaror med denna vakuumbox. Vakuumfunktionen ser till att råvarorna och maten bibehåller sin färskhet, smak och näringsämnen upp till 5 gånger längre än traditionella metoder. Med denna smarta och praktiska vakuumförpackning minskar du matsvinnet i hemmet samtidigt som du alltid kan värma på den sparade maten eller tillbehöret och njuta av färsk mat!

Fyll din vakuumbox med önskad råvara eller mat, stäng locket, placera Zwillings Fresh & Save pump på ventilen och tryck på munstyckets knapp för att suga ur luften. På några få sekunder har du vakuum förvarat innehållet och du får mat som smakar nylagat även efter flera dagar. Denna vakuumbox i glas tål både frys och kyl samt diskmaskin. Den går även utmärkt att värma i mikrovågsugn och ugn då den är värmetålig upp till 180 °C. Vakuumfunktionen ser även till att din mat inte påverkas av frysskador. Med den här i ditt hem har du alltid färsk och välsmakande mat tillgänglig i både kyl och frys! Vakuumpumpen säljes separat.

Men det tar inte slut där, underlätta vardagen och minska matsvinnet ytterligare med den kostnadsfria appen Zwilling Culinary World. Med denna app kan du skanna QR-koden på behållarens lock och därmed spåra vad du har hemma samt få en påminnelse när det är dags att tillaga maten du har sparat, innan den blir gammal – innovativt, modernt och enkelt!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Matlådor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Elvita

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från Vintage

Se alla produkter
Fat limiterat

Fat limiterat från Gustavsberg

Se alla produkter
Vägglampor utomhus

Vägglampor utomhus från Airam

Se alla produkter