ECOlunchbox - Tri Bento Matlåda tredelad rund

Beställ ECOlunchbox - Tri Bento Matlåda tredelad rund på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ECOlunchbox - Tri Bento Matlåda tredelad rund inom kategorin Matlådor.

Produktinformation

En tredelad rund matlåda med justerbara spännen som håller ihop alla delar. Matlådan är perfekt för tre personer eller för en härlig trerätters ute i vildmarken! De två översta matlådorna rymmer ca 350 ml och den understa rymmer ca 410 ml

Total volym på över 1 liter.Eftersom matlådorna är tillverkade av rostfritt stål är den helt fri från ftalater, BPA och andra hormonstörande ämnen. Tack vare att behållarna inte har några plastdetaljer är den inte 100% läcksäker så det bästa är att inte har för rinnande matvaror i den.

Det fungerar dock bra med tjockare såser så som hummus etc. Diskmaskinssäker och tillverkad av 100% rostfritt stål (201). .

Se gärna också

Modern House - Max Matlåda 2 L Mörkgrå

Matlådan Max i aluminium med en volym på 2 L från det norska hemföretaget Modern House.

Ta enkelt med dig en färdigpackad lunch till jobbet eller skicka i väg ditt knytte på utflykt med en väl förberedd matsäck med denna tåliga matlåda i klassisk utformning från Modern House. Matlådan Max är tillverkad i hållbar aluminium och har ett fastspännbart lock som gör att din packade matsäck håller sig på plats utan någon risk för spill i ryggsäcken eller väskan. Efter en lyckad arbetsdag där lunchen självklart har varit huvudpunkten kan matlådan enkelt rengöras i diskmaskinen vilket är perfekt när man är trött efter jobbet, men har du lite extra tid eller energi över så mår den dock ännu bättre efter en handdiskning vilket hjälper till med att hålla färgen kvar. Matlådan har en volym på 2 L och mäter 23x15x7 cm.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Matlådor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bakformar

Bakformar från Patisse

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Le Creuset

Se alla produkter
Ätpinnar

Ätpinnar från KAWAI

Se alla produkter
Larm  övervakning

Larm övervakning från Nedis

Se alla produkter