Sidan innehåller annonslänkar

Pyrex - Cook & Freeze Matlåda 12x6 cm 0,6 L

Beställ Pyrex - Cook & Freeze Matlåda 12x6 cm 0,6 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Pyrex - Cook & Freeze Matlåda 12x6 cm 0,6 L inom kategorin Matlådor.

Produktinformation

Stapelbar glaslåda med lock från franska Pyrex, tillverkat av ultraresistent borosilikatglas som tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Frys in middagens rester, ta fram senare i veckan och stoppa in formen direkt i ugnen.

Glaset tål temperaturväxlingar på upp till 220°C utan att gå sönder!Formen klarar ugnstemperatur upp till 300°C (ej lock) och frystemperatur ner till -20°C Glaset absorberar ingen lukt eller smak och tål dessutom vassa redskap i metall utan att repa.

Volym 0,6 liter. Finns i olika storlekar. .

Se gärna också

Modern House - Max Matlåda 1 L Mörkgrå

Matlådan Max i aluminium med en volym på 1 L från det norska hemföretaget Modern House.

Ta enkelt med dig en färdigpackad lunch till jobbet eller skicka i väg ditt knytte på utflykt med en väl förberedd matsäck med denna tåliga matlåda i klassisk utformning från Modern House. Matlådan Max är tillverkad i hållbar aluminium och har ett fastspännbart lock som gör att din packade matsäck håller sig på plats utan någon risk för spill i ryggsäcken eller väskan. Efter en lyckad arbetsdag där lunchen självklart har varit huvudpunkten kan matlådan enkelt rengöras i diskmaskinen vilket är perfekt när man är trött efter jobbet, men har du lite extra tid eller energi över så mår den dock ännu bättre efter en handdiskning vilket hjälper till med att hålla färgen kvar. Matlådan har en volym på 1 L och mäter 18x12x5 cm.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Matlådor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
KannorBringare

KannorBringare från PotteryJo

Se alla produkter
Kaffe

Kaffe från Bergstrands Kafferosteri

Se alla produkter
Spisar

Spisar från Electrolux

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Solstickan

Se alla produkter