Churchill - Blue Willow Tallrik flat 26 cm

Jämför produkt Churchill - Blue Willow Tallrik flat 26 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Churchill - Blue Willow Tallrik flat 26 cm i kategorin Mattallrikar här hos oss.

Produktinformation

Mönstret är ett av världens mest kända porslinsdekormönster och tillverkas i England. Denna storlek på tallrik kan både användas som mattallrik eller för servering. .

Se gärna också

Modern House - Nemo Tallrik Rektangulär 29,5 cm Sand -23%

Rektangulär tallrik i sandfärgat porslin som mäter 29,5x21 cm från det norska hemföretaget Modern Houses Nemo-serie.

Imponera på dina middagsgäster med fantastiskt kreativa matupplägg med denna rektangulära mattallrik i sandfärgat porslin från Modern House. Denna avlånga middagstallrik är perfekt för att skapa nytänkande middagsupplägg med mat som inte bara smakar utsökt utan även ser aptitretande ut. Varför inte överraska dina gäster med hemmagjorda sushibitar och medföljande tillbehör eller en riktigt god kötträtt med duchessepotatis? Möjligheterna är många och med tallrikens rektangulära form och traditionellt simpla design blir nyskapande upplägg enkla att hitta på. Tallriken är en del av Modern Houses Nemo-serie som är en omsorgsfullt framtagen porslinskollektion med artiklar som har tagits fram med inspiration tagen från både skandinavisk och östasiatisk design. Resultatet är en traditionellt utformad porslinsservis som är designad för att stå sig i tiden, och detta gör att varje artikel i serien fungerar likaväl som ett extra tillägg till en redan existerande porslinssamling som tillsammans med andra produkter från serien. Porslinstallriken mäter 29,5x21 cm och kan både rengöras i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Underbyggnadsfläktar

Underbyggnadsfläktar från Siemens

Se alla produkter
Underbygg diskmaskiner

Underbygg diskmaskiner från Blomberg

Se alla produkter
Kapselmaskiner

Kapselmaskiner från Delonghi

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Lékué

Se alla produkter