Sidan innehåller annonslänkar

Cult Design - Organiq Tallrik 27 cm

Beställ Cult Design - Organiq Tallrik 27 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Organiq Tallrik 27 cm inom kategorin Mattallrikar.

Produktinformation

En vacker mattallrik som är perfekt för middagen eller som ett mindre serveringsfat. Tallriken har en minimalistisk form och är perfekt att matchas med delar ur samma serie.Serien Organiq tar inspiration från naturens vackra former som vattnets mjuka och vänliga vågor, träfends årsringar och bergens kurvor.

Stengodslerans naturliga vithet lyser igenom den blanka glasyren och blir en utmärkt bakgrund till maten. Organiq är en tålig, tidlös servis som ger ett lugnande intryck till varje bord.

Se gärna också

Table Top Stories - Lotus Tallrik Djup 21 cm Grön

Lotus Tallrik Djup 21 cm från Table Top Stories.

Table Top Stories Tallrik Djup 21 cm är en härlig djup tallrik som du kan använda som sopptallrik, pastatallrik eller varför inte äta en härlig gryta i. Givetvis passar den även bra till att få en fin start på dagen genom att äta morgongröten eller filmjölk / yoghurt ur den. Vill du ha en större skål kan du använda den till servering eller snacks.

Nu finns även dessa djupa tallrikar i en ny underbar färgsättning, Lotus Röd, som är perfekt som julservis, julporslin eller varför inte äta julaftonens gröt ur de djupa tallrikarna.

Porslinsserien Table Top Stories Lotus är Cerveras egen serie med underbart porslin format som en lotusblomma och säljs exklusivt hos oss på Cervera.

I Lotus serien finns förutom denna djupa tallrik också stora och små tallrikar, ett fat och en underbar kanna.

Formen av en lotusblomma återfinns i alla produkter i servisen. Båda tallrikarna och fatet har en ljuvlig design i form av en lotusblomma och även denna djupa tallrik är en variant av lotusdesignen.

Alla porslinsföremål i Lotusserien i färgerna klassisk vit, eller Off-White som den heter, och Sand som är en härligt brunaktig färg. De finns även i grönt och nu även i den underbara röda julkollektionen. Alla delar passar lika bra att kombineras i olika färger som att användas i samma färgskala genom hela servisen, från minsta tallrik till största fat.

De djupa Lotus Röd tallrikarna är tillverkade av stengods. Lotus Grön, Lotus Off White och Lotus Sand är tillverkade i lergods.

Alla färger av de djupa Lotustallrikarna från Table Top Stories har dock samma design och är 21 cm i diameter.

Table Top Stories Lotus Tallrik Djup 21 cm tål både diskmaskin och mikrovågsugn så du kan använda den ljuvliga djupa tallriken till att servera vid såväl vardag som till fest.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Grytskedar

Grytskedar från Rösle

Se alla produkter
Kolgrillar

Kolgrillar från Lotus

Se alla produkter
Grilltillbehör

Grilltillbehör från Outset

Se alla produkter
Köksredskap Övrigt

Köksredskap Övrigt från Cole & Mason

Se alla produkter